E-COMMERCE

 

Webshop bouwen

Hiervoor maakt Webisign gebruik van ‘Woocommerce’ een Wordpress e-commerce platform met een rijke waaier van mogelijkheden en uitstekend ‘zoekmachine’ vriendelijkheid.
Door de ervaring is het dan ook voor ‘Webisign’ meer en meer duidelijk geworden dat dit de juiste richting is om verder
op te bouwen.

Gebruiksgemak

 

Zoals bekend heeft Woocommerce zeer veelzijdige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden.
Het beheren van betalingen, verzendingen, annuleringen, bijhouden van ‘stock’ voorraden, productbeheer via CSV bestanden, alles gaat in een handomdraai.

Kostenbesparend

 

Woocommerce is gratis.
Geen maandelijkse abonnementskosten dus.
Enkel indien je bij uitzondering toch een betalende plugin wil aankopen investeer je éénmalig in een aankoop en dan is deze ook jouw eigendom voor eventueel meerdere webwinkels.

Mogelijkheden

 

Natuurlijk heeft Woocommerce ook een rijke waaier aan ‘plugins’ die voor allerlei doeleinden geactiveerd en gebruikt kunnen worden. Hier blijft de lijst van mogelijkheden steeds groeien, aangepast aan de behoeften van de tijd.

Vindbaarheid

 

Eén van de belangrijkste redenen om ‘Woocommerce’ te gebruiken blijft toch wel de ‘vindbaarheid’. Door de duidelijke structuur en naadloze integratie met Wordpress en SEO (search engine optimalisation) is dit een zeer geliefde applicatie bij zoekmachines.

WordPress en Woocommerce: webshop laten bouwen

Door de koppeling met WordPress is Woocommerce verzekerd van miljoenen gebruikers en developers die dagelijks actief gebruik maken van dit platform. WordPress is met meer dan 75 miljoen actieve installaties het populairste CMS systeem (Content managment system) en de online community van WordPress biedt door de omvang de best mogelijke support.

 
Wilt u een WordPress webshop laten bouwen?
Webisign kan al vanaf € 1249,- euro een volledige Woocommerce webshop voor u bouwen.
Ontvang “vrijblijvend” uw offerte

Powered by Webisign.be