DIENSTEN

 

Aandacht voor details … 

De layout van uw website kan voor allerlei verschillende mogelijkheden aangepast worden.

Website idee

 

Aan de hand van een inleidend gesprek gaan we samen op zoek naar de essentie van uw zaak en doelgroep.
Door dit te combineren met de aansluitende kennis en gebruik makend van de mogelijkheden komen we vervolgens tot een prefecte oplossing dewelke volledig zal passen in het kader van uw verwachtingen.

Aanpassen

Er zijn natuurlijk ook de mogelijkheden om vrijblijvend begeleiding te krijgen om bijgevolg zelf de juiste aanpassingen te maken en om onbeperkt extra pagina’s, tekst, foto’s ea. te creëren.
Dankzij het gebruiksvriendelijke ‘WordPress’ Content Management System, (CMS) blijft alles bespreekbaar en webisign staat steeds aan de zijlijn paraat om je ontwikkelingen mee op te volgen.

Grafische opbouw

 

Webisign gebruikt geen vaste templates en start steeds vanuit een volledig blanco idee waaruit via een passende schets een grafische ontwerp wordt ontwikkeld, waardoor je zaak en doelgroep onmiskenbaar wordt weergegeven.
Een layout bepaalt sterk hoe uw website verder gaat werken en wat de beoogde boodschap uitstraalt.
Het is natuurlijk toch de bedoeling dat de informatie die men verder wil brengen zo duidelijk mogelijk zichtbaar wordt.

Mobiel vriendelijk

Aangezien zoekmachines zoals ‘Google’ intussen toch veel belang stellen in ‘mobiel vriendelijke’ websites voor applicaties zoals tablets en mobiele telefoons zijn alle layouts daarom volledig ‘responsive’.
Dit betekent dus dat de inhoud van uw website onafgezien het apparaat ‘smartphone, tablet, laptop’, … ook altijd perfect zichtbaar blijft.
Webisign biedt trouwens ook de mogelijkheid om bestaande websites ‘mobielvriendelijk’ te maken indien er sprake is om een bestaand ‘niet responsive’ concept via FTP te migreren.

Inhoud

Grijp de aandacht van je bezoekers met gerichte en variërende inhoud, …webisign kan je ook helpen om eventuele ideëen verder naar buiten te brengen. 
Plaats ondermeer berichten, video’s, geluidsopnames, foto-albums, afbeeldingen in 3D of geanimeerde citaten en links zowel, intern en extern.
Indien gewenst begeleid webisign je verder om eventueel alles zelf te kunnen beheren.
Alles is dus bespreekbaar en samen bekijken we de mogelijkheden.

Vindbaarheid

Ook al is uw website tenslotte bedoeld voor mensen en niet voor machines geeft het optimaliseren van uw website toch wel niets dan voordelen.
Het is dus gewoon een goede zaak om een perfecte website te hebben: hier kan u dan steeds veel langer op bouwen zonder veel omzien.
– Hoe relevant is de inhoud ?
– Zijn er ‘interne’ links en …’links’ van en naar de website?
– Is de website gebruiksvriendelijk ?

Design & layout Opties

Ook al werkt webisign niet met templates kunnen we er toch niet omheen om bepaalde basis ideëen als startpunt te hanteren.
Van daaruit is het dan ook eenvoudiger om verder te werken en sneller naar een eindresultaat te komen.

Als optie kan men ook gebruik maken van zogenaamde ‘wireframes’, al verkiest webisign toch eerder om de ‘voorbereidingen’ (drafts) op te bouwen door middel van een ‘subdomein’ om dan later de gegevens sneller te kunnen overplaatsen naar de eigenlijke website.

Header & Menu Layouts
Sidebar Widgets Links/Rechts
Met of zonder Header/Footer

Enkele “layout” mogelijkheden

Afhankelijk van uw doelgroep en uw wensen kan men een eigen layout samenstellen.
Zakelijk, strak of kleurrijk en speels, alle layouts zijn flexibel met de bedoeling dat men er alle kanten mee op kan.

Responsive

Alle websites zijn natuurlijk geoptimaliseerd voor een breed scala van apparaten zoals; laptops, tablets & smartphones.
Ook indien je zelf reeds een bestaande website hebt die nog niet ‘responsief’ is kan Webisign ervoor zorgen dat deze voor de toekomst wel geoptimaliseerd wordt zonder hiervoor de layout van uw website te wijzigen.

© 2024 • WEBiSIGN