HOSTING

 

“Webhosting” is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website.Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Bij Versio kan men goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen. Uw account wordt onmiddellijk na betaling aangemaakt en geactiveerd.

Al naargelang uw locatie wordt uw website gehost op redundante en kwalitatieve hardware en toch gezien als gehost in het land van uw locatie. Dit is van belang voor uw zoekmachine posities in de locale zoekmachines.

Tarieven hosting

Lees meer ...

Alle webhostingpakketten kan u terugvinden op de website van

De webhostingservers van Versio staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen er betere snelheden en uptimes gegarandeerd worden. En ook indien er een server zou uitvallen, dan wordt alles opgevangen door andere servers, zodat er geen downtime is. Bij Versio staan alle webhosting servers in een high availability cloud.**U kunt dit zelf aanvragen bij Versio of door webisign laten aanvragen. Het kost u niets extra, wanneer webisign dit voor u doet!

Tarieven domeinnaam

Lees meer ...

Wat wordt de naam van uw website?

** Cloud hosting: een vorm van hosting op geclusterde (aan elkaar gekoppelde) servers waardoor een grote schaalbaarheid ontstaat.
De voordelen zijn betere beschikbaarheid, grotere betrouwbaarheid en hogere snelheid.

© 2024 • WEBiSIGN